Sejur New York - Life Hotel New York, cu plecare din Bucuresti

Situat intre Broadway și 5th Avenue, Hotelul Life este inconjurat de opțiuni de luat masa. Macy’s Herald Square este la 483 de metri de proprietate, iar Empire State Building este la 322 de metri. Hotelul este găzduit in aceeași clădire care a găzduit candva revista LIFE.

Camerele sunt amenajate cu rame de pat din fier forjat, accesorii din alamă, tavane inalte, lucrări de artă, blaturi din marmură Carrera in băi și capete de duș cu efect de ploaie. De asemenea, sunt furnizate saltele cu suprafață de pernă și lenjerie de pat din bumbac egiptean cu număr de 300 de fire.

Alte facilități de la Hotelul Life includ acces gratuit nonstop la centrul de fitness cu biciclete Peloton și servicii de concierge. De asemenea, sunt prevăzute stații de apă filtrată și gheață. La cerere sunt oferite, de asemenea, WiFi gratuit, acces digital la ziare și turndown service.

Gara Penn și Madison Square Garden sunt la 483 de metri de Hotelul Life. Oaspeții vor găsi stația de metrou 34th Street Herald Square la 322 de metri. Times Square este la 1,1 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Life Hotel New York, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate