Les Palmeres este o proprietate de 4 stele care se află în Calella și oferă o piscină interioară, saună și servicii de masaj pentru relaxare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele confortabile de la Les Palmeres au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Les Palmeres oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Les Palmeres propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Les Palmeres oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Les Palmeres are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Les Palmeres este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Les Palmeres oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Les Palmeres există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Les Palmeres poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 33 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Les Palmeres sunt: Silence Spa - 400 m, Blanes Convent - 14,0 km, Gnomo Park - 16,0 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre LES PALMERES, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate