Charter Creta - Aquila Atlantis Hotel, cu plecare din Oradea


Informatii despre hotel

Hotel AQUILA ATLANTIS este la aproximativ 5 km de aeroportul din Heraklion si la 500 m de centrul orasului Heraklion, pe cand Aeroportul Chania este la 148 km.

Internet

Gratuit: WiFi gratuit in intregul hotel.

Descrierea camerei

Camera dubla: baie/toaleta (uscator de par), aer conditionat, TV/sat., telefon, seif, minibar contra cost, set de cafea si ceai, vedere la orasAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Garsoniera

Descrierea hotelului

164 camere, cladire cu cinci etaje, hol de intrare cu receptie, restaurant principal, bar, piscina interioara si exterioara cu apa sarata, curatatorie chimica, umbrele, sezlonguri si prosoape gratuite langa piscina, spalatorie, sali de conferinte, teren de tenis, servicii medicale, masina inchiriere, colt de afaceri cu imprimanta 24 de ore, parcare privata, . Serviciu special Mythica contra cost: check-in/check-out devreme, bautura de bun venit, flori, fructe, cadou, tur la hotel (la cerere), serviciu de ziare.

Mese

Mic dejun:Sub forma de bufetDemipensiune:Mic dejun si cina tip bufet

Categoria oficiala

5 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa platiti taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

Taxa turistica

Incepand cu 2024, in Grecia exista obligatia de a plati taxa climatica în functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in tariful ofertei si va fi achitata de catre client la receptia hotelului.Martie – Octombrie: 10,00 € pe camera/noapteNoiembrie – Februarie: 4,00 € pe camera/noapte

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Brasov catre Aquila Atlantis Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate