Pensiunea Maramureș Belvedere

4
 
Transport

Maramureș Belvedere este o locație specială prin poziția deosebită pe vârf  de deal, însă ușor accesibilă de pe DN 18, la 100 m pe un drum lateral, oferind o priveliște deosebită către toți munții din jur. Pensiunea este situată la jumătatea distanței dintre Sighet și Vișeu, deci aproape de toate obiectivele turistice, lângă pădurea de pe Dealul Hera, primii vecini fiind la 500-700 m de pensiune, ceea ce face ca această unitate de cazare să fie locul perfect pentru petreceri de pomină.

Terenul aferent pensiunii este de un hectar, pe acesta aflându-se și o livadă cu pomi fructiferi. Iarna, unitatea de cazare dispune de săniuțe și pârtie de săniuș, iar pentru celelalte sezoane sunt propuse plimbări cu bicicletele care sunt în dotare sau drumeții. Ciubărul cu jacuzzi și iluminat led (interior fibră de sticlă) vă ajută să vă destindeți după aceste plimbări în natură sau după vizitarea obiectivelor turistice. Pe terasă puteți savura o cafea sau un ceai, admirând minunatul peisaj oferit de Munții Maramureșului, dar și de Mănăstirea Izvorul Tămăduirii situată pe Dealul Hera.

-Adresă - Pădurea de pe Dealul Hera

- Număr de telefon - 0747588733

Pensiunea dispune de 8 camere spațioase (18-23 mp) cu pat matrimonial mare (saltea de 160/200 cm), în fiecare cameră existând posibilitatea de a adăuga pat suplimentar, iar în două dintre camere canapea extensibilă. Fiecare cameră are baie proprie. Patru camere au balcon. La parter se află un salon generos cu propria baie, precum și bucătăria pe care o putem pune la dispoziția celor care vor să-și gătească. La cerere, putem oferi masă pentru cei cazați, aprovizionarea făcându-se preponderent cu produse locale.

Nu rata oferta noastră specială!

Sunt de acord cu Termenii si Condițiile rezervării.