Mai 2021- Delta Dunarii

LACU ROSU-CHEILE BICAZULUI-DELTA DUNARII-VULCANII NOROIOSI !!!

3
 
transport
Perioada 29.05.2021 -31.05.2021
Oferta speciala
de la
 
17102
pachet/persoana

Perioada:  29-31.05.2021 (2 nopțși 3 zile)

Preț: 850 ron / persoană.

PROGRAM

ZIUA I:

Plecare dimineață din Sighetu Marmației, primul obiectiv va fi Mănăstirea Sfântul Ilie din Toplița care este asezată într-o grădină splendidă, aceasta a cunoscut de la începuturile ei și până astăzi o amplă dezvoltare, în prezent aici se află și un muzeu bisericesc. Lacul Roșu este un lac de baraj natural situat la o altitudine de 983 de metri care s-a format în anul 1837 prin prăbușirea unui versant, datorită precipitaților abundente. Aici va fi și următoarea noastra oprire. Apoi ne vom bucura de un peisaj unic în timp ce vom tranversa Cheile Bicazului. Ne îndreptăm spre Piatra Neamț unde vom avea parte de o plimbare cu telegondola și vom putea admira orașul de la înălțime. După ce vizităm aceste locuri minunate ne continuăm drumul spre Deltă, vom face un mic popas la Mausoleul de la Mărășești, monument istoric dedicat eroilor Primului Război Mondial. Ne continuam drumul și vom avea parte de o experienta minunată atunci când tranfersăm Dunărea cu bacul. Seara ajungem la Tulcea unde ne și cazăm.

ZIUA II:

 Intreaga zi o vom dedica plimbării în Delta Dunarii, aceasta s-a format de-a lungul a 10.000 de ani si continua să crească încă și azi fiind considerat cel mai tânăr pământ românesc. Ne vom plimba cu bărcuțele în Delta Dunării, vom vizita unele lacuri și bălți cu colonii de păsări, cu mașinile de teren vom ajunge în pădurea Letea, la dunele de nisip, la stejari seculari și la caii sălbatici care trăiesc aici. Apoi ne vom delecta cu un prânz pescăresc, dupa ce gustăm gastronomia locală ne îndreptăm cu barcuța spre   Sulina unde Dunărea se vărsă în Marea Neagră,  la întoarcere ne vom bucura și de un apus de soare în DELTĂDupă ce terminăm de explorat Delta ne întoarcem la Tulcea pentru cazare.

ZIUA III:

În acestă zi plecăm spre casa, dar nu înainte de a ne mai bucura o data de priveliștea unică oferită la trecerea cu bacul. Vom vizita de asemenea una dintre cele mai prețuite comori naturale din tara, atat din  perspectiva spectaculozitații peisajului cat si raritatii acestui fenomen îîntreaga lume, Vulcanii Noroioși.  Vulcanii Noroiosi sunt niște movile sub forma de con ce s-au format prin erupția gazelor naturale venite de la adâncimi de peste 3000 de metri. Apoi ne vom continua drumul, vom face o scurtă oprire la Barajul Siriu pentru a admira peisajul, sosirea în Sighetu Marmației  în cursul nopții.

29 mai 2021

*transport

*2 nopți de cazare cu mic dejun

*excursie de o zi în Delta Dunării

*un prânz pescaresc

*însoțitor de grup

*intrările la obiectivele turistice

ACCEPTĂM PLATA ȘI CU TICHETE DE VACANȚĂ !!!
Plecarea este condiționată de numarul de participanți.
Deși se face tot posibilul să se respecte programul stabilt, pot apărea situații care sa duca la modificarea traseului sau a ordinii de vizitare a obiectivelor.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii